Compromís social


En el nostre ADN està ser solidaris i córrer per una causa!

Els grans projectes necessiten temps per consolidar-se i per això, a la segona edició de la Pedralbes Antena Solidària, hem volgut seguir recolzant la tasca que realitza NASCO-Feeding Minds millorant l’accés a l'educació a les escoles rurals de Ghana. 

Per aconseguir-ho, enguany comptem amb el suport de PROACTIVA OPEN ARMS, fruit de la col·laboració existent entre ambdues ONG's. La complementarietat de tots dos projectes remarca la necessitat d'abordar aquesta problemàtica des de dos aspectes diferents: a través de la l'educació en els països d'origen i realitzant tasques de salvament marítim amb la finalitat que no es perdi cap vida a la deriva. 

Tant NASCO-Feeding Minds com  PROACTIVA OPEN ARMS estaran presents el dia de la cursa amb un grup de voluntaris i amb el desig d’informar sobre la seva tasca a tot aquell que hi estigui interessat.

 

    &    

El projecte de NASCO ICT

Ousman Umar, Fundador de NASCO ICT

La clau per decidir sobre el futur, és l’educació i la informació.

Els beneficis de la 2a edició de la cursa serviran per construir una nova aula TIC a la localitat de Tuna, al nord de Ghana.

Aquesta nova aula es suma a la ja existent a l’Institut local. 

Actualment, hi ha 35 ordinadors per 2000 alumnes, essent insuficients per satisfer les necessitats educatives del centre. Els ordinadors que s’instal·laran procedeixen de donacions d’empreses de casa nostra.

L’enviament es farà amb un contenidor que es completarà amb altre material que pugui ser d’utilitat (material escolar, roba, medicaments, etc.) que estan mirant d’aconseguir-se. Tota ajuda serà ben rebuda!